Livet er fuld af billeder, ord og farver

det gælder bare om at sætte dem rigtigt sammen

Jeg

Linda Ejler

Jeg har malet med akryl siden 2004. I dag er jeg tilknyttet Galerie Grothe i Charlottenlund. Herudover udstiller jeg i virksomheder, hvor jeg altid får god og positiv respons.

Min egentlige interesse for kunst begyndte i 2004, hvor jeg startede i en privat kunstforening med undervisning af kunstneren Lasse Brostrøm. I 2010 har jeg taget undervisning hos kunstner Janusz Tyrpak.

I min hverdag fylder maleriet utrolig meget, der findes så mange inspirationskilder og jeg suger til mig, når jeg kan og hvor jeg kan. Jeg har tidligere arbejdet som radiovært på forskellige lokalstationer. Men har i de sidste 25 år beskæftiget mig med reklame/marketing, tekstforfatning og grafisk design.

Med mine POP ART – har jeg bevæget mig ind i en sjov og glad verden af kunst, som med sine glade, eventyrlige, farverige og humoristiske motiver, kun kan bringe smilene frem.

 

 

Mit galleri

Galerie Knud Grothe

Siden 2010 har jeg været tilknyttet kunstner hos Galerie Knud Grothe og deltager hvert år i den årlige HUMOR*ISME fællesudstilling. Her byder et fast antal kunstnere ind med deres humoristiske kunst og den populære udstilling tiltrækker et stort antal besøgende.

Kan du li', hvad du ser?

så tøv ikke med at kontakte mig

Ser du et maleri her på sitet, som du kunne tænke dig på væggen hjemme hos dig selv – eller måske i din virksomhed – så kontakt mig for nærmere aftale. Du kan se om maleriet er til salg ved – under den enkelte POPART serie – at klikke på “TIL SALG” knappen.

Jeg udstiller også gerne i virksomheder – læs mere under Udstillinger.

PopArt Kontakt